Nyomtatás
PDF

Versenyeredmények 2018-2019. tanév

Tanulóink iskolán kívüli tanulmányi versenyeken is megmérettették magukat.

Matematikából a Zrínyi matematikaversenyen a 3. és 4. osztályos tanulók közül négyen vettek részt. Mindannyian az első százban voltak.
 
 
Az alapműveleti versenyen három 4. osztályos tanuló vett részt. A legjobb eredmény Stier Kende érte el, a területi döntőn 5., a megyei döntőn 21. helyezést tudhatja a magáénak. Somogy megyéből ezen a versenyen 183 tanuló vett részt.
 
A 2. és 4. osztályosok a Szennában megrendezésre került matematikaversenyen voltak, ahol Ranyhóczki Tifani második osztályos tanuló 5. helyezést, a 4. osztályosok közül Kugler Annabella 1. helyezést és Stier Kende és Dörnyei Anita 5. helyezést értek el.
 
 
A 3. osztályosok Böngész országos kettő fordulós matematika levelezőversenyén Kocsis Noémi 2. helyezést ért el.
 
A sportversenyek közül az alsósok a játékos sportverseny területi döntőjén 1. helyezést értek el, a megyei döntőn pedig 4. helyezést.
 
A városi és városkörnyéki népdaléneklő versenyen három tanuló arany-, egy tanuló ezüstminősítést kapott.
 
Az alsós tanulók nagyon sok rajzpályázatra készítettek munkákat, ezek közül többön nagyon eredményesen szerepeltek. A legjobb eredményeket a következő pályázatokon érték el: A „Kedvenc időtöltésem anyával” című pályázaton Dörnyei Anita 4. osztályos tanuló 1. helyezést nyert.
A Megapapír „Többségben az erő” című pályázatán kardosfai kirándulást nyertek a 2. osztályosok. Ranyhóczki Tifani, Szigeti Dominik és Kübler Dzsesszika munkáit díjazták. 
 
Minden felkészítő tanárnak gratulálok és szeretném, ha minél több versenyen és minél eredményesebben vennének részt tanulóink.
 
 
Az iskolán kívüli versenyek mellett háziversenyeket szerveztünk.
Az alsó tagozaton szépírás, helyesírás, valamint olvasási és versmondási versenyt.
 
 
A felső tagozaton természettudományi, matematikai, helyesírási, német nyelvi, szépkiejtési és versmondó versenyt szerveztünk.
 
Az alsó és a felső tagozatos tanulók illemtani vetélkedőn adtak számot a helyes viselkedési szabályok ismeretéről.